©Dans Domein Drenth Wolvega All rights reserved 2017

© Made by Erwin van den Berg

STRONG by Zumba

Zumba® Fitness heeft een nieuw programma gelanceerd; ‘STRONG’ by Zumba®. Een topper als het gaat om snel resultaat!


Het programma heeft weinig overeenkomsten met Zumba® Fitness, omdat we in ‘STRONG’ niet zoveel dansen als in een reguliere Zumba® Fitness les. Mede om deze reden heet het programma ‘STRONG’ by Zumba®, en niet Zumba® Strong.

In plaats van dansen vind je veel fitness oefeningen terug. 


STRONG by Zumba® is een high-impact cardio-les , functional training gecombineerd met HIITTZ (High Intensity Interval Tempo Training Zumbastyle), waarbij je vooral werkt aan je conditie, uithoudingsvermogen en kracht. Verder bouw je spieren op en worden er calorieën verbrand!


Bij de meeste trainingsprogramma’s is muziek bijzaak. De muziek van Strong by Zumba is speciaal gemaakt om intensiteit te krijgen op een uitdagende en progressieve manier. Het resultaat? Een totale body workout als geen ander!


STRONG by Zumba® is een intensieve, uitdagende les en een total body workout. Tijdens de les laat de instructor je voor elke beweging ook modificaties zien, waardoor jij zelf kunt kiezen of je de makkelijkere variant neemt. Deze les is dus geschikt voor beginners en gevorderden.


Lesduur: 55-60 minuten

Nodig: Handdoek - Fitness matje (optioneel) - Water